Ilmainen viemärikuvaus omakotitalollesi

Pidä huolta omakotitalostasi ja varaa ilmainen viemärikuvaus yli 50 vuotta vanhalle omakotitalolle.

Varaa ilmainen viemärikuvaus vanhalle omakotitalolle

Yli 50 vuotta vanhan omakotitalon alkuperäinen viemäriputkisto on käyttöikänsä loppupäässä. Varaa ilmainen viemärikuvaus ja tarkistuta miltä putket näyttävät. Saatat välttyä vesivahingolta.

Z

Kartoitamme putkiston riskikohdat

Vesmenin asiantuntijan tekemässä viemäriputkien kuntoarviossa kartoitetaan viemäreiden kunnon lisäksi myös vesikalusteiden tila.

Z

Veloitukseton kuntoarvio

Tarkastuksesta saat kirjallisen yhteenvedon putkiston tilasta. Maksuton tarkastus ei edellytä jatkotoimenpiteisiin tai sitouta mihinkään.

Z

Huoli pois viemäriputkien osalta

Jos tarkastuksessa kaikki on kunnossa, voit jatkaa elämää ilman jatkuvaa huolta viemäreiden kunnosta. Suurin osa tarkastuksistamme ei johda jatkotoimenpiteisiin.

Täytä lomake ja varaa aika kuvaukselle.

Täytä lomake ja varaa ilmainen viemärikuvaus yli 50 vuotta vanhalle omakoti- tai paritalolle.

  LVI-Vesmen Oy on suomalaisomisteinen pienyritys, joka on erikoistunut onnistuneisiin omakotitalojen viemäri-, käyttövesi-, lämpöverkko ja lämmitysremontteihin. Kun tilaat ilmaisen kuvauksen, sinuun on yhteydessä Juha:

  Ilmainen viemärikuvaus sisältää:

  1. Varaamme ajan kuvaukselle

  Saat asiantuntijaltamme soiton, jossa sovitte viemärikuvaukselle sopivan ajankohdan. Voit kysyä kysymyksiä ja saat lisätietoa kuvauksesta.

  2. Viemäreiden kuvaus

  Sovittuna ajankohtana asiantuntijamme saapuu kuvaamaan viemärit ja saat seurata kuvausta livenä sekä jälkeenpäin tallenteena.

  3. Kuvauksen tarkastelu

  Asiantuntija kertoo havainnoistaan jo kuvauksen aikana, mutta video käydään huolella yhdessä läpi vielä kuvauksen jälkeen.

  4. Huomioiden kirjaaminen

  Saat viemärikuvauksessa havaitut positiiviset ja negatiiviset huomiot ylös kirjattuna. Lisäksi luovutamme tallenteen kuvauksesta käyttöösi.

  5. Toimenpide-ehdotus

  Mikäli viemärikuvauksessa tulee esille toimenpiteitä vaativia ongelmia, saat niistä suositukset ja asiantuntijan mielipiteen käyttöösi.

  Valinnainen: Kiinteä tarjous

  Saat halutessasi kiinteähintaisen tarjouksen mahdollisten ongelmien tai koko putkiston remontoinnista. Tarjouksen vastaanottaminen on vapaaehtoista.

  Viemärikuvaus tehokkain tapa

  Omakotitalosi viemäriputkien sisäpuolista kuntoa ei voi todeta ilman viemärikuvausta. Vesmenin sitoumukseton viemärikuvaus on helpoin tapa selvittää putkien kunto ilman ylimääräisiä kustannuksia.

  Mitä asiakkaat sanovat Vesmenistä

  Asiakkaiden palautteita Vesmenin toiminnasta.

  "Saimme nopeasti vastauksia ja saimme esittää kysymyksiä niin paljon, kuin keksimme."

  "Tulin vakuuttuneeksi siitä, mitä siskon luona oli tehty. Otin yhteyttä Vesmeniin ja edustaja kävi meillä."

  "Remontti kesti kaksi ja puoli päivää. Työskentely oli vakuuttavaa, siinä ei ollut sellaista haparoinnin tunnetta"

  "Suuret kiitokset Vesmenille, asentajille ja suunnittelupuolelle. Olen täysin tyytyväinen."

  "Saitte järkättyä nopealla aikataululla remontin meidän loma ajalle. Oli hyvä tulla kotiin, kun remppa oli hoidettu hyvin."

  "Kiitokset miehille jotka teki täällä työn - kaikki niin hyvin meni! Hyvää jälkeä."

  Katso Anun kokemus Vesmenistä:

  Katso Anne-Marin kokemus Vesmenistä:

  Katso Antin kokemus Vesmenistä:

  Usein kysytyt kysymykset

  Jos pohdit viemärikuvauksen tilaamista, tämä osio on sinulle. Näet tässä useimmiten kysytyt kysymykset viemärikuvauksesta ja viemäriremontista.

  K: Onko viemärikuvaus tarkoitettu jokaiselle omakotitalolle?

  V: Vesmenin ilmaisen viemärikuvauksen voi tilata omakotitalolle, jonka viemäriputkisto on yli 50 vuotta vanha. Jos et ole varma viemäriputkien iästä, voit olettaa että viemäriputket ovat yhtä vanhat kuin talo.

  K: Miksi viemärikuvaus on ilmainen ja täysin sitoumukseton?

  V: Viemäreiden todellista kuntoa on lähes mahdoton tietää ilman kunnollista viemärikuvausta. Tarjoamme kuvauksen ilmaiseksi, jotta se olisi jokaisen omakotitalon omistajan saatavilla.

  K: Kuinka kauan viemärikuvaus kestää?

  V: Viemärikuvaus kestää noin tunnin. 

  K: Mitä minun pitää ottaa huomioon ennen viemärikuvausta?

  V: Asiantuntijamme huolehtii tarvittavista toimenpiteistä. Sinun tehtäväsi on vain olla paikalla sovittuna ajankohtana. Viemärikuvauksesta ei aiheudu haittaa asumiselle.

  Tilaa ilmainen viemärikuvaus

  Täytä tietosi ja tilaa ilmainen viemärikuvaus tästä

  Täytä tietosi lomakkeeseen ja tilaa ilmainen kuvaus. Asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja sovitte sopivan ajan viemärikuvaukselle.

   Uponor KOTI Kumppani